ציון כללי:
אם אני צריך להגדיר את המסעדה במילה אחת, המילה תהיה "איכס". כבר בכניסה למסעדה היה ריח כבד מאוד של טיגון, מה שאומר שזה די מעכיר את האווירע (לא טעות כתיב).
יום שישי בערב האחרון נפגשנו אני ואישתי עם זוג חברים נוסף, וחיפשנו משהו לאכול באיזור רוטשילד (ראשון, כן יש גם איזור כזה מחוץ לת"א). מאחר ומעולם איש מאיתנו לא ניסה את המקום, החלטנו לבדוק אותו.
האוכל:
הסיבה שהם לא קיבלו ציון 1 היא בגלל היצירתיות. אני ואישתי החלטנו לחלוק במנה ראשונה ועיקרית. הזמנו פרוסות אנטריקוט מגולגלים בתוך בצק מטוגן (תסלחו לי על ההגדרה הלא מדוייקת, אבל התפריט שיש באינטרנט של המקום לא תואם את מה שהיה בפועל), שעלה באיזור ה-30+ שקל. בתור מנה עיקרית הזמנו סנוויץ' אנטריקוט גם כן על ג'בטה לבנה 40+.
האנטריקוט המגולגל היה לא טעים, אומנם מדובר על משהו יצירתי עם פוטנציאל גבוה, הבעיה שהתבלון של המעטפת היה בטעם של פלאפל. אז נכון שבפולניה אמא תמיד אומרת שהאוכל מתערבב בקיבה (אם כי היא אף פעם לא מציינת שהאוכל הופך בקיבה למשהו אחר שלא נאכל, אבל מילא), אבל לאכול בשר עם פלאפל פשוט מוזר ולא עובד.
לגבי הגריך אנטריקוט. אני חושב שהם עשו את מירב המאמצים למצוא את הנתחים עם הכי הרבה שומן וגידים ומינימום בשר. מאיפה הם הביאו את הנתחים הדפוקים האלה?
בקיצור מה שנשאר מהסדנוויץ היה לחם וכמה ירקות.
הזוג שהלך איתנו הזמין את הפיצה שלהם ואמרו שמדובר על פיצה דקה ממש טעימה.
שירות:
השירות היה אדיב, המלצרית פירטה על המנות, המליצה והכל בחיוך. בנוסף, הגענו עם עגלת תינוק וביקשנו לשבת בפנים, מייד אירגנו לנו שולחן שנוח לשבת 2 זוגות ועגלה. כאשר ביקשנו את החשבון, המלצרית שבדיוק פינתה כלים משולחן אחר, שמה את הכלים בצד וישר רצה להביא לנו חשבון. הבעיה היחידה שאני לא הולך למסעדות בשביל השירות אלא בשביל האוכל. הייתי שמח להעביר את המלצריות הנחמדות והמועילות לכל מסעדה טעימה אחרת שהשירות שם גרוע.
עלות תועלת:
אם היה מדובר על אוכל אכיל, סביר להניח שהציון היה עולה לאיזור ה-3 או אפילו 4 כוכבים. כלומר המחיר סביר לאוכל מהסוג הזה. הבעיה היא שאני לא מגדיר את מה שקיבלנו כאוכל לבני אדם (כלבים דווקא נהנים ללעוס עצם או סוליה שלא מתכלה). גם לשלם שקל על האוכל הזה זה מחיר מוגזם.
אם אני צריך להגדיר את המסעדה במילה אחת, המילה תהיה "איכס". כבר בכניסה למסעדה היה ריח כבד מאוד של טיגון, מה שאומר שזה די מעכיר את האווירע (לא טעות כתיב).
יום שישי בערב האחרון נפגשנו אני ואישתי עם זוג חברים נוסף, וחיפשנו משהו לאכול באיזור רוטשילד (ראשון, כן יש גם איזור כזה מחוץ לת"א). מאחר ומעולם איש מאיתנו לא ניסה את המקום, החלטנו לבדוק אותו.
האוכל:
הסיבה שהם לא קיבלו ציון 1 היא בגלל היצירתיות. אני ואישתי החלטנו לחלוק במנה ראשונה ועיקרית. הזמנו פרוסות אנטריקוט מגולגלים בתוך בצק מטוגן (תסלחו לי על ההגדרה הלא מדוייקת, אבל התפריט שיש באינטרנט של המקום לא תואם את מה שהיה בפועל), שעלה באיזור ה-30+ שקל. בתור מנה עיקרית הזמנו סנוויץ' אנטריקוט גם כן על ג'בטה לבנה 40+.
האנטריקוט המגולגל היה לא טעים, אומנם מדובר על משהו יצירתי עם פוטנציאל גבוה, הבעיה שהתבלון של המעטפת היה בטעם של פלאפל. אז נכון שבפולניה אמא תמיד אומרת שהאוכל מתערבב בקיבה (אם כי היא אף פעם לא מציינת שהאוכל הופך בקיבה למשהו אחר שלא נאכל, אבל מילא), אבל לאכול בשר עם פלאפל פשוט מוזר ולא עובד.
לגבי הגריך אנטריקוט. אני חושב שהם עשו את מירב המאמצים למצוא את הנתחים עם הכי הרבה שומן וגידים ומינימום בשר. מאיפה הם הביאו את הנתחים הדפוקים האלה?
בקיצור מה שנשאר מהסדנוויץ היה לחם וכמה ירקות.
הזוג שהלך איתנו הזמין את הפיצה שלהם ואמרו שמדובר על פיצה דקה ממש טעימה.
שירות:
השירות היה אדיב, המלצרית פירטה על המנות, המליצה והכל בחיוך. בנוסף, הגענו עם עגלת תינוק וביקשנו לשבת בפנים, מייד אירגנו לנו שולחן שנוח לשבת 2 זוגות ועגלה. כאשר ביקשנו את החשבון, המלצרית שבדיוק פינתה כלים משולחן אחר, שמה את הכלים בצד וישר רצה להביא לנו חשבון. הבעיה היחידה שאני לא הולך למסעדות בשביל השירות אלא בשביל האוכל. הייתי שמח להעביר את המלצריות הנחמדות והמועילות לכל מסעדה טעימה אחרת שהשירות שם גרוע.
עלות תועלת:
אם היה מדובר על אוכל אכיל, סביר להניח שהציון היה עולה לאיזור ה-3 או אפילו 4 כוכבים. כלומר המחיר סביר לאוכל מהסוג הזה. הבעיה היא שאני לא מגדיר את מה שקיבלנו כאוכל לבני אדם (כלבים דווקא נהנים ללעוס עצם או סוליה שלא מתכלה). גם לשלם שקל על האוכל הזה זה מחיר מוגזם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה