יום רביעי, 28 בנובמבר 2012

רק בשר - סניף שלמה ת"א

ציון כללי:
חברים שלי אמרו לי שרק בשר זה לא מה שאני זוכר (לא הייתי שם שנתיים) ושהם התדרדרו. כמובן שהתעקשתי לבדוק את זה בעצמי.
רק בשר היתה (עם הדגש על ההיתה) אחת ממסעדות הבשר הטובות ביותר לחובבי הבשר (שיקולי עלות תועלת, יחס ועיצוב, ולאו דווקא הסטייק הכי טוב שיש בארץ). אז כמו הרבה דברים טובים בחיים, זה כבר לא ככה. כמו לא מעט מסעדות שפתחו טוב וירדו ברמה, גם רק בשר נקטה בגישה זו (אף אחד לא ראה את מבצע סבתא? "אתה מתחיל הכי חזק שיש לך, ולאט לאט מגביר את הקצב".)
אז כן, העיצוב עדיין יפה ואותנטי, היחס של הקצבים עדיין טוב, אבל חוץ מזה כלום.
לצערי, אין לאן לחזור :(

אוכל:
2 כוכבים, במיוחד כי כוכב 1 זה אומר שהאוכל לא אכיל. זה הרגיש כאילו קנינו בשר קפוא בסופר, שמנו בדיפ לכמה חודשים, הפשרנו ושמנו עם האש. אני חושב שאין מה להוסיף.
הזמנו סינטה, פרוסות פיקניה, כבד אווז ופילה מטובלן.

שירות:

מתחלק ל-2:
הגריל מן/קצב, שירות 5 כוכבים. ממליצים על נתחים מתאימים יותר לטעם הצרכן אחרי ששואלים ומנסים להבין מהלקוח מה הוא רוצה. נחמדים ומשרתים עם חיוך.
מלצריות: כוכב 1. לא ממש מתעניינים בך. יבשו אותנו קרוב לחצי שעה בטענה שאי אפשר לגשת לגריל מן ויקראו לנו (אחרי עשרים ומשהו דקות כשראינו שהגריל מן מחפש מה לעשות עם עצמו כי זבוב לא ניגש אליו כמה דקות פשוט קמנו להלכנו אליו). נתנו לנו להרגיש שאנחנו איזשהו מטרד שמפריע להן בחיים.

עלות תועלת:

זה עדיין יותר זול מללכת לסופר, לקנות שם את הנתחים ולנפנף לבד (זמן זה כסף). אם מנסים להשוות את זה למסעדה, אז זהו שזה כבר לא.
מחיר ממוצע של 30 ש"ח ל-100 גר' של בשר (תלוי באיזה סוג בשר לוקחים), הוא לא יקר. עם זאת אני מעדיף לשלם קצת יותר ולקבל בשר טעים ושירות טוב (בכל זאת מסעדה).
גילוי נאות, היה לי 320 גר' חינם לכבוד יום ההולדת, וזיכו אותי על עלות ממוצעת ולא של הנתח הזול ביותר. (יאמר לזכותם).

אתר:
http://www.rest.co.il/_Intros/rakbasar/index.html

תגובה 1: