יום שלישי, 30 בספטמבר 2014

TRIOLA - פתח תקווה



ציון כללי:

 

במסגרת העבודה יוצא לי להיות לא מעט במסעדות לאחרונה (חסר טוסטר אובן נורמלי ואני לא אוכל ממיקרו)
כך שאני אסקור כמה מסעדות מאיזור קריית מטלון בפ"ת.
והיום, טריולה.
אוכל:



הזמנתי עיסקית של רגטוני בטטה (53 ש"ח) הכוללת מנה ראשונה, עיקרית ושתיה קלה.
מנה ראשונה:  פוקצ'ינה סינטה מהטאבון - פוקאצ'ה ממש קטנה עם קרפצ'יו סינטה צרובה עליו, עלים למיניהם וכמה חתיכות פרמזן. נחמד אבל לא היה צריך להוסיף את הבלסמי.
רגטוני בטטה: קוביות בטטה אפויות בטאבון ברוטב שמנת, פרמז'ן, גאודה, טימין ואגוז מוסקט. מנה מעולה של פסטת בטטה שמנת. מזכירה את החונק כמרים של אמורה מיו.
למה לא 5 כוכבים? לא היתה מנה שגרמה לי לוואו או ממש להעריך אותה.


שירות ותנאי ישיבה:

 
שירות טוב ויעיל. מלצרים נחמדים, לא מציקים. היה אפשר לשפר מעט את הזמינות (אם כי באנו בשעות הצהריים). המסעדה עצמה קטנה ואינטימית עם שירותים גדולים, נקיים ומטופחים.

עלות תועלת:

 
יחסית לאופציות באיזור (גומבה לשם השוואה) המסעדה יקרה יותר ולא נותנת ערך מוסף גבוה. מצד שני, לעיסקית כזאת עם מנה עיקרית טובה, המחיר לא יקר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה