יום רביעי, 29 באוגוסט 2012

סאטורי ת"א - רמת החייל

ציון כללי:
האמת כל פעם שאנחנו הולכים לפסטה מיה ברמת החייל (לאחר שכבר קבענו עם חברים והזמנו מקומות), אני ואישתי שואלים את עצמנו מה זאת המסעדה האסייתית המעניינת שיש בפסז' לפני פסטה מיה. אתמול החלטנו לבדוק. יצאנו למסעדה אנחנו והילד הקטן והמתוק שבתמונה מעל ויצאנו לבדוק.

אוכל:
אני ואישתי הזמנו את העיסקית ב-54 ש"ח שכללה מנה ראשונה, מנה עיקרית ושתיה.
כמנה ראשונה לקחתי את הטונג מואן  - סיגרים ממולא בעוף, ירקות שורש ורוטב טריאקי, למנה עיקרית לקחתי את הגאי מנהו - חזה עוף פריך בצ'ילי מתוק ולימון מוגש עם אורז מטוגן וסלט כרוב .
הטונג מאו היה מעניין ובהחלט לא מזכיר את הסיגרים השרופים, השומניים שהיו מלאים בבקר חריף בחתונות של שנות ה-80. הוא היה עדין, לא ספוג בשמן (יחסית לאוכל מטוגן), עם שילוב טוב בין הבשר לירקות.
הגאי מנהו היה נחמד, מדובר על עוף בציפוי ברוטב צ'ילי ולימון, לא מנה מרגשת, אבל היה טעים. שוב, לא היה ספוג שמן, הרוטב היה באיזון עדין והיה טוב. האורז היה טעים, והילד נהנה לשחק עם סלט הכרוב.

שירות:
שירות מעולה, שירתו אותנו במהירות ואדיבות, כל בקשה שלנו (והילד העיף לא מעט סכו"ם מהשולחן) נענתה בחיוך ובמהירות. הם גם יזמו הבאת מפיות כל פעם (זה קרה לא מעט) שהילד התלכלך, וכל פעם שהוא העיף משהו מהותי מהשולחן (שוב, קרה לא מעט), הם הרימו מייד. בקיצור, שירותי מקצועי, מקצועני, אדיב ועם חיוך.

עלות תועלת:
שוב, הלכנו לעיסקית, אז המחיר בהחלט מצדיק את הארוחה שהיתה טעימה. אבל אם תסתכלו בתפריט הרגיל,
תגלו שטונג מואן עולה 27 (מנה ראשונה) והגאי מנהו לא מופיע. אני מניח שארוחה דומה שלא בעסקית תעלה לפחות 80 שקל לאדם, אני חושב שזה לא מצדיק את מה שאנחנו אכלנו (מצד שני יש הרבה מנות מעניינות שלא מופיעות בעיסקית).
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה