ציון כללי:
בסופה"ש האחרון יצאנו אני ואישתי לצימר בשדה אליעזר, מה שאיפשר לנו להיות קרובים ללא מעט מסעדות איכותיות באיזור הצפון. ובצפון כמו בצפון, בדקנו את מסעדות הבשר. הטחנה היתה הראשונה, ויום לאחר מכן בת יער (יפורסם בהמשך).
הגענו ביום חמישי בערב, המסעדה היתה די ריקה ולא ברור למה.
העיצוב נחמד מאוד ומשלב מוטיבים של בקתת ציידים, בניית עץ וזכוכית.
מקום שנעים לשבת בו.
אוכל:
הזמנו סטייק סינטה במידת עשייה מדיום ונזיד ציידים. הסטייק היה עשוי טוב, נתח סביר הבעיה שהוא היה מעט גידי. מה שאומר, שבחלקים מסויימים במרכז הסינטה היו גידים (לא שומן), לא אכילים, לא לעיסים והורסים את הסטייק. רק נזכיר שהיתרון הגדול של סינטה, שהשומן הוא רק במעטפת, הרוב בשר, ולאלו שלא אוהבים את השומן, קל "לנתח" את הסטייק ולאכול רק את הבשר נטו.
נזיד הציידים היה מעולה. שילוב של טעמים בין הבשר התבלינים והתוספת. פשוט מושלם. התבשיל עבר בישול איטי של כמה שעות, כך שהשומן בתוך הבשר נמס ולא העיק על המנה.
נציין שבנוסף קיבלנו לחם הבית, ממרחים וסלטים על חשבון הבית (על מי שמזמין עיקריות מקבל, לא מומלץ להזמין מנות ראשונות, גם ככה אחרי זה בקושי נשאר לנו מקום למנות העיקריות).
המים (שהביאו לנו לפני שביקשנו) הגיעו עם נענע ולימון, מה שחסך את הצורך להזמין שתיה.
שירות:
פשוט מושלם. כמו שלאומי קארד אומרים, "לפנק, לפנק, לפנק". כבר כתבתי על הסלטים, הלחם, המים וכו' שפשוט נותנים לך. אבל החיוך בזמן מתן השירות, ניהול SMALL TALK כדי להבין מאיפה הלקוח, מה הוא אוהב, מה הוא רוצה. פשוט כיף.
עלות תועלת:
אם הייתי מתייחס לעלות המנה, אז זה היה אמור להיות 4 כוכבים. ביחס למחיר הבשר לא טוב כמו שציפיתי (הסטייק). אבל אם מביאים בחשבון את כל הדברים שקיבלנו חינם, המחיר בהחלט מצדיק (מצטער שלא כתבתי מחירים, אין להם אתר, אבל על הארוחה שילמנו קצת יותר מ-200 שקל סה"כ).הגענו ביום חמישי בערב, המסעדה היתה די ריקה ולא ברור למה.
העיצוב נחמד מאוד ומשלב מוטיבים של בקתת ציידים, בניית עץ וזכוכית.
מקום שנעים לשבת בו.
אוכל:
הזמנו סטייק סינטה במידת עשייה מדיום ונזיד ציידים. הסטייק היה עשוי טוב, נתח סביר הבעיה שהוא היה מעט גידי. מה שאומר, שבחלקים מסויימים במרכז הסינטה היו גידים (לא שומן), לא אכילים, לא לעיסים והורסים את הסטייק. רק נזכיר שהיתרון הגדול של סינטה, שהשומן הוא רק במעטפת, הרוב בשר, ולאלו שלא אוהבים את השומן, קל "לנתח" את הסטייק ולאכול רק את הבשר נטו.
נזיד הציידים היה מעולה. שילוב של טעמים בין הבשר התבלינים והתוספת. פשוט מושלם. התבשיל עבר בישול איטי של כמה שעות, כך שהשומן בתוך הבשר נמס ולא העיק על המנה.
נציין שבנוסף קיבלנו לחם הבית, ממרחים וסלטים על חשבון הבית (על מי שמזמין עיקריות מקבל, לא מומלץ להזמין מנות ראשונות, גם ככה אחרי זה בקושי נשאר לנו מקום למנות העיקריות).
המים (שהביאו לנו לפני שביקשנו) הגיעו עם נענע ולימון, מה שחסך את הצורך להזמין שתיה.
שירות:
פשוט מושלם. כמו שלאומי קארד אומרים, "לפנק, לפנק, לפנק". כבר כתבתי על הסלטים, הלחם, המים וכו' שפשוט נותנים לך. אבל החיוך בזמן מתן השירות, ניהול SMALL TALK כדי להבין מאיפה הלקוח, מה הוא אוהב, מה הוא רוצה. פשוט כיף.
עלות תועלת:
מומלץ למי שבאיזור
עדכון:
הפעם החלטתי רק להוסיף עדכון ולא לכתוב פוסט חדש.
חזרנו שנית לטחנה. הזמנו סינטה בדבש מידת עשיה מדיום (התפריט לא עולה ולכן אין מחירים), ונזיד בוקרים.
הנזיד בוקרים היה מעט חריף והיה הרבה יותר נוזלי ופחות טעים מפעם קודמת. הסינטה היתה הרבה יותר טעימה, עם רוטב עשיר ופירה מדהים. מומלץ :)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה