יום ראשון, 1 באפריל 2012



ראשית אפתח ואומר שאני אוהב אוכל. שנית והרבה יותר חשוב אני כותב שאני סלקטיבי באוכל, לא אנין טעם פשוט שולל דברים.
מבחינתי אוכל צריך להיות טעים. אני לא מתחבר לפלצנות של אוכל יוקרתי עם תפריט שלא מובן לחצי מהקוראים בגלל מילים מומצאות. מבחינתי חומוס טוב יכול להיות שווה ערך לסטייק טוב. אדם לא אוכל כל יום סטייק ובדרך כלל יעדיף לגוון.
הבלוג אמור לתת סקירה אישית סובייקטיבית על מסעדות בעיקר אבל לא רק.
זה שאני אהבתי/לא אהבתי לא אומר שגם אתם כן/לא.
אני אחלק את הביקרות שלי לציון האוכל, שירות/יחס/תנאים סביבתיים, ציון עלות תועלת והכי חשוב ציון כללי למסעדה: בטוח אחזור (5-כוכבים), כנראה אחזור (4-כוכבים), לא יודע מה יהיה (3-כוכבים), לא אחזור (2-כוכבים) ותקראו למשרד הבריאות (כוכב אחד). הציון הכללי אינו ציון משוקלל של שאר הפרמטרים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה